Torsdag 30 juli

Yo yo waddup!

Den här dagen har bjudit på många olika saker. Vi började med lektioner där vi skrev brev om vår tro till oss själva och där Carl berättade om sin resa till Jerusalem. Det var SÅ lärorikt och intressant!

Direkt efter lunchen cyklade vi till Örkelljunga kyrka för att gå igenom och öva på den kommande konfirmationsgudstjänsten. Efter en lång tid av koncentration och övning cyklade vi hem och då var det dags för den storslagna finalen i Piratjakten. Med en karta cyklade lagen rundor kring sjön till olika stationer som hade utmaningar av olika slag, både fysiskt och mentalt krävande och så roliga. Som väntat paddlade Svartpolisongs slavar (de bästa såklart, Magda är inte partisk) hem vinsten!Därefter höll Benjamin en mycket bra andakt om fördelarna med den kristna tron och gemenskapen. Det var inspirerande! Vi kom efter det ner till en dunkande källare där det va fest på g. Plötsligt bröts musiken och vi fick reda på att gården blivit invaderad av streckplågor, tre vise män och krysskvinnan- nattaktiviteten var igång. Den gick ut på att finna en förlorad skatt och såklart vann de ihärdiga Bernei (gissa vilket lag Josef var med i…).Trötta efter en lång dag med nattaktivitet hade alla konfirmander en galet mysig uppesittarkväll.

Ännu en dag som är otroligt minnesvärd.

Tack för oss, tiden som tvågångsvärdar är slut!

//Magda och Josef 🙂