Måndag 27/7

Hejhej 🙂
Igår (27/7) började dagen med att ha lektioner. Vi pratade om Jesus korsfästelse och uppståndelse. Det var intressant!

Sen skulle vi äta lunch. Det va biff-stroganoff. Efter lunchen trodde alla att vi skulle ha fritid. Men nej, det skulle vi inte. Istället sa ledarna:
Ta på er regnkläder så cyklar vi.
Dom berättade inte var vi skulle och alla var väldigt taggade!
Vi cyklade och cyklade, kändes som en evighet. Men efter ca 2mil var vi framme vid kungsbygget! Alla fick vars 3 biljetter av Salt EFS och man fick antingen åka rodel eller zipline. Alla gillade det och några sa till och med att det va bland de bästa dom någonsin gjort! Efter några timmar vid kungsbygget grillade vi korv och sedan var det bara att cykla den långa vägen hem igen.

Väl hemma väntade 99orna (dom som konfades förra året) med 2, för oss, nya lekar.

Sen fick man bada, eller som vissa valde istället, duscha innan andakten. Sen var det kvällsfika som vanligt. Killarna fick diska eftersom dom hade haft en…. Spännande natt som inkluderade badrumsfönster, låsta dörrar och 13 killar i ett enda rum.

Men efter en intensiv dag sov alla gott och inga nattliga utflykter skedde

/ Elin och Lovisa W