Den bästa kvällen!

Yo yo waddup? Gårdagen började med att ledarna väckte oss 20 min försent! Därefter hade vi morgonbön och frukost som vanligt. Lektionerna efter det handlade om döden och Jesu återkomst. Dom var väldigt intressanta och lärorika. Därefter åt vi en mycket god lunch som bestod av fish and chips! Vi hade efter det fritid som vi till stor del ägnade åt att träna på våra nummer inför Melodifestivalen! Klockan 3 var det fika som vanligt, men inte vilken fika som helst utan jordgubbar med glass och maränger! Detta var som tack efter att vi hjälpte till med översvämningen häromdagen. Därefter följde en pirattävlingen. Efter det blev tillsagda att byta om till finkläder eftersom det sedan följde en galamiddag! Middagen var extra festlig med fin dukting och förrätt. Vi hade sedan h.m.g (hänga med Gud) där vi fick öva inför förhöret som är på torsdag. Efter detta var det dags för Melodifestivalen Åsljunga 2015! Alla grupper framförde sina nummer där även fick avsluta med en hyllningslåt till Carl. Vinnaren blev låten heroes! Efter det hade vi andakt med både lovsång, förbön och smörjning med olja i pannan. Vi hade efter det kvällsfika med nutellamacka och popcorn! Vi spelade spel och hade de bara allmänt gött. Sedan samlades vi i en utav lektionssalarna för att dansa både vals och bugg. Efter det var det disco med massvis utav dans och en blinkande lampa. Under discot var alla jätteglada, taggade och positiva! Efter en del fjäsk övertalade vi Carl att få ta ett efterlängtat nattbad, men med villkoret att ligga i sängarna klockan tolv, vilket vi klarade!! Vi tror många håller med om att detta var en av det absolut bästa kvällarna på hela lägret!! Hade gött!! // Kristin och Elise