Söndag 26/7

 

image
Idag hade vi sovmorgon!
Vi fick sova (nästan) hur länge vi ville. Vi var bara tvinga att måla våra gipsmasker sopm vi gjorde på förträffen. Sen käkade vi god lunch. Det var plommonspäckad karré med sås, potatis och lingon! Vi fick även efterrätt, chokladkaka med vispgrädde! Efter lunchen skulle vi ha chilli dilli, meen vi stökade ner massor igår när vi hade uppesittarkväll så vi var tvungna att städa hela gården! När vi var klara med det hade vi lite fritid! Så var det dags för fika.

Efter fikan hade vi pirattävling, vi gick in i skogsbrynet och fick redan på att vi skulle gå ner i källaren och hitta saker, grejen var den att det var helt bäckmörkt och ledarna var utklädda och skrämde oss! När vi hade hittat massa saker fick vi reda på att vi skulle bygga tårtor med alla ingredienser som vi samlat ihop! Det var faktiskt väldigt roligt!
Sen så var det dags för mat! Vi fick baguetter med skinkröra som var jätte gott!
När vi hade ätit upp skulle vi samlas i källaren för en hemlig aktivitet. Det innebar en ögonbindel och var en jesusvandring, det handlade om när och hur Jesus korsfästes! Ledarna gjorde ett superbra jobb och det var jätte kul! När vi hade gått hela rundan blev vi inledda i kyrksalen, när alla hade kommit dit hade vi mässa, vi fick ta nattvard! Det var gött!
Vi hade efter det kvälls häng och Tybbe och Trulle (alltså vi fast med as coola namn) glömde ta undan och ta fram fikan… Sen var det sängdags! Alla sov ju förstås helt underbart… Eller?
//Trulle (Hanna T) och Tybbe (Johanna)