Besöksdag

Yo yo waddup!!!
Vi blev väckta 08:00 och det var dags för besöksdag. Vissa var mer taggade och vissa var mindre taggade. Men idag var det inte bara besöksdag utan även redovisning och dop.
Vi började käka frukost och vi klädde på oss våra scenkläder. Alla hade börjat bli jättetaggade inför redovisningen. Sen samlades vi i sofforna för att tagga upp varandra med Njema Papa Rotscha. Föräldrarna kom kl 10:00 och det blev ett kram kalas. Redovisningen började och det blev mycket skratt och tårar. Det blev en mycket fin redovisning av oss konfirmander, vi var BÄST!
Sen var det dag för lunch med föräldrarna. Till lunch blev det kycklingfile, klyfftpotatis och bearnaisesås, och rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt.
Vi var ute på gården och lekte lite för att sedan börja panikstäda, då föräldrarna skulle bedöma våra rum. Det var sedan dags för missionsloppet och vissa klädde ut sig mer eller mindre. Det var ett galet lopp med mycket skratt och skrik. Hur mycket vi samlade in åter kommer vi med. Efter loppet sprang alla ner till sjön för att bada. Sen var det fika och de flesta föräldrarna åkte hem. De som stannade var föräldrarna till dop konfirmanderna. Nu var det dags för dop. Vi samlades nere vid bryggan för att hålla i dop ceremonin. Det var ett jättefint dop för Judith och Matilda. Sen blev det kvällsmat och dop fest.  Vi hade fri tid en bra stund, vilket var skönt! Sen var det dags för andakt som var supermysigt.  Efter andakten fick vi springa ut i ösregnet för att rädda källaren från översvämning. Det var lerigt och jättekul, mitt i mellan hade vi även små vattenkrig. Sen fick vi uppesittakväll till tre på natten. Många konstiga samtalsämnen kom fram… Sen var det dags för sömn med sov morgon dagen efter.
Det var allt ifrån oss!
Linn och Elli
P.S. Chrissy Cat Out!