Onsdag 22/7

Hej bloggen!

Idag har vi kärlekstema! Det är mysigt! Klockan 8.15 var det väckning med sång och gitarrspel. Därefter var det morgonbön och frukost. Sedan var det lektion i kyrksalen om kärlek (relationer och sex). Både Iza och Carl pratade. Sen var det tjejsnack och killsnack. Vi tog upp våra funderingar kring ämnet kärlek och i slutet fick vi skriva frågor till killgruppen. Sen serverades lunch i form av lassange. Mumsigt tycker vi! Idag var det ingen chilidilli (fritid) utan det var kill och tjejsnack igen. Då svarade vi och diskuterade killarnas frågor i grupp. Sen samlades alla killar och tjejer samt ledare i kyrksalen. Ledarna hade sammanfattat vad vi pratat om och svarade på frågorna.

Sen var det fika! Mumsmums! Fruktsallad med chokladsås. Sen samlades vi i källaren där våra fantastiska ledare hade fixat spa för oss. Några i taget fick massage, fotmassage och ansiktsmask. I väntan på en spa behandling chillade man i källaren. Man fick klippa ut ett hjärta som man skrev sitt namn på där dem andra skrev snälla komplimanger på. Spabehandlingarna var uppskattade! Sen åt vi kvällsmat och därefter var det häng med Gud! Då läste vi kapitlet kär och galen i con dios. Sen svarade ledarpanelen på våra frågor vi skrivit på lappar om kärlek. Sen lekte vi lekar. En lek var älskling älskling som gick ut på att få en person att skratta.

Därefter var det bad för badsugna och sen avslutades kvällen med härlig andakt där alla fick chans att bikta sig om man vill samt få förbön. Till sist var det fika med nutella och man fick gissa sin hemliga kompis! Sen skulle alla speedade konfirmander sova!

/Judith och Frida