Söndag 19/7

Tja tja bloggen

Igår började dagen med att vi tog bussen till Ängelholm direkt efter frukosten. Vi skulle åka till EFS-kyrkan i Ängelholm för att gå på gudstjänst. Vi lyssnade bl.a på en mycket bra predikan av Chris.

Efter det åkte vi till Kullaberg för att klättra bergsklättring. Direkt när vi anlände till Kullaberg satte vi oss på bänkar och åt pastasallad. Sedan presenterade vår guide sig, Jonas Helgesson. Vi gick ner till ravin/bergvägg. Jonas informerade oss lite om hur man klättrar. Efter det badade några, några väntade och andra började klättra.

Alla konfirmander klättrade och alla kom ner hela. Det gick väldig bra och alla tyckte att det var roligt.

Vi hade tur med vädret hela dagen tills vi satte oss i bussen på vägen hem vid kl. 18:00, då det började regna. På vägen hem fick vi baguetter och läsk.

När vi kom hem var det fritid i ca en timme och på kvällen var det andakt som vanligt. Efter andakten var det kvällsfika och sedan filmkväll! Vi fick ta godis, chips (som glutenallergikerna  hade fixat) och våra täcken & sätta oss i kyrksalen. Vi tittade på ”Remember the Titans”.

Många tyckte att det var en rolig dag & en härlig utflykt!

//Simon och Lena

Klätterbild