Lördag 11/7

cykeltur

Tja tja bloggen!

Nu har vi äntligen kommit till konfalägret i Åsljunga. Det första vi gjorde var att leka några lekar för att lära oss varandras namn medan föräldrarna fick lite info om lägret. Sedan sa vi hejdå till dem och lägret började på riktigt!

På morgonen fanns det möjlighet att springa/gå runt sjön och några tog ett morgondopp. Sedan åt vi frukost och efter det hade vi lektioner i kyrksalen. Klockan 12.30 var det mat och efter det hade vi fritid. Då kunde välja mellan att spela fotboll, bada, vara kvar på gården eller att cykla till Gotteboet. Klockan 15.15 började punkten ”Massa skoj” vilket gick ut på att vi i olika lag skulle göra olika pirat-saker som heja-ramsor, tröjor och flaggor. Vi vet inte än vad vi ska ha de sakerna till så det får förbli ett mysterium. Efter kvällsmaten spelade vi Jeopardy som lag 4 vann. Efter det var det andakt vilket snart gick över till kvällsfika. Klockan 22.45 var det sagostund då Carl fortsatte att läsa sin berättelse som han påbörjade under förträffen. Nästa punkt på schemat var tystnad i hytten 23.00 och alla sov gott i sina sängar.
/Albert och Malva