Besöksdagen – 27 juli

Hej.

Idag var en fantastisk dag då föräldrarna kom och hälsade på. För många var det en kul upplevelse att träffa sina föräldrar och släkt igen efter att ha varit ifrån dem i två veckor.

Vi blev väldigt nöjda med föreställningen efter att ha förberett allt på bara några få tillfällen. Föreställningen var en variant av ”På Spåret” där Bamse och Lille Skutt mötte ledarna Magnus och Malin. Med fanns även duktiga musikanter i septemberfamiljen och naturligtvis programledarna. Det var även ett gäng som spelade upp lite olika drama. Andra hade fixat med bussen och taxin, några hade fotat och gjort olika bildspel och en grupp hade filmat in olika filmklipp. Vi hade väldigt roligt och allt var väldigt bra.

Efter den goda maten var det lekar både med och utan föräldrar och det var en stor lycka för många. Vi hade otur med vädret så missionsloppet blev flyttat. Både regn och åska ställde till det. Så de flesta tog farväl av sina familjer och livet gick långsamt tillbaka till det normala.

/ Axel S och Charlotte