25 juli

Tja Bloggen

Idag blev vi väckta i vanlig tid och åt frukost. Sen hade vi lektion och temat idag var Kärlek. Vi fick dela in oss i en killgrupp och en tjejgrupp. Sen fick ställa frågor till varandra på dagens ämne. (eftersom det var väldigt närgående frågor så låter vi det stanna inom gruppen, men bra att i ett tryggt sammanhang få ställa de där frågorna som man kanske bara skämtar om, red. anm.)  Det var kul för man fick höra hur tjejen/killen tänker på olika saker. På eftermiddagen fixade ledarna en relax. Vi fick massage, fottvätt med massage och ansiktsmasker. Det var riktigt skönt och mysigt. .

Vid dagens Big Badda Boom så fick ledarna svara på våra frågor om kärlek. Det var mycket skratt och pinsamheter (och mycket allvar och visdom)

Vi avslutade dagen med att se på en romantisk komedi som var helt ok.

Tja Tja / Anton o Ella