Söndag 20 juli

Vilken dag!!! Wow. vi fick en superhärlig utflykt tillsammans. Trots förkylningar i lägret kunde alla följa med. Vi inledde med ett stopp i EFS-kyrkan i Ängelholm där allas våran Chriss predikade. (det är inte alla söndagar som predikanten får applåder när man går fram – tack för det konfirmander) Efter gudstjänsten bar det av till Kullaberg som bjöd på strålande väder. Efter lunchen vid bussen så gick vi ner till Stenstugorna där Jonas Helgesson hade riggat 5 klätterleder. Sen hade vi flera timmar med klättring, bad och härligt häng tillsammans. På kvällen stannade vi till på Heljaröd och grillade hamburgare.

Tack för en härlig dag. Många heroiska insatser där man utmanade sig själv. Många skulle vara värda dagens trumma men det kändes självklart att Hanna skulle ha den som övervann sin höjdskräck och tog sig upp på berget 2 gånger. (denna dagen var hon min hjälte (magnus anmärkning))

Ciao Ciao / Magnus