Missionsloppet

Ni som samlade sponsorer till missionsloppet,

Pengarna går alltså till nödhjälp på Afrikas horn och kan skickas med swish till 123 602 56 62 (skriv ”Åhus konfa missionslopp, nödhjälp, Afrikas horn” som meddelande). Det går också att ge via BG 900–9903. Ange då Åhus konfa.

 

Konfirmationsfotot

Här är konfirmationsfotot. Klicka på bilden för att se den i full upplösning. Sedan kan du spara den till din egen dator och beställa en utskrift i god fotokvalitet från något tryckeri. Jag skulle rekommendera en storlek på minst 20×30 cm.

Konfirmander Åhus 2016

tårtbakelse dagen

Vi har haft en serie som har pågått under hela lägret. Om man gjort den godaste och finaste tårtan fick man döda gilbert. Gilbert var en pińata med ondskefull krafter. Han kunde hella ut ett glas med vatten, göra att man spelar falskt på ett piani med sina krafter. För att fånga in honnom locka vi med tårta för att sedan kunna henga hånnom och slå igäl pińatan. (detta låter mer hemskt än vad det igentligen var)

 

 

 

författare: Douglas och Patrick

”Tat de lugnt”

Vi började dagen med en lektion där vi gick lite djupare in på liknelser, vi blev indelade i grupper som fick varsin liknelse ur Bibeln som vi skulle göra ett drama på. Senare på kvällen hade vi ”chill-kväll” då vi satt och spelade spel, umgicks och hade riktigt Gött. Vi fick till och med pizza, det var nice.

Av:Linnea och Johannes

TOSSELILLA

I går åkte vi buss till Tosselilla för att tillbringa hela dagen där. Alla var nöjda med dagen även om vädret inte var det bästa. Ellen och Moa blev lite barnsliga för de fick ett ryck och åkte ”virvelvinden” 15 gånger. 🙂  I dag var det Melodifestivalen då vi blev indelade i 5 grupper med olika låtar:

1 Barbie Girl- Sofie Ellen Johannes och Patrick

2 Guld och gröna skogar- Stina Iris August och Ludvig

3 Live while we’re young  – Viktor Filip Douglas och Kenneth

4 Hit me baby one more time- Hannah Malva Ella och Nelly  (vinnarna)

5 Summer nights- Moa Agnes Linnea och Oscar

 

Av: Hannah o Ellen

 

En nästan vanlig lägerdag <3

Idag har vi haft temat kärlek. Vi har lekt många lekar och fått ställa frågor till varandra. Vi har även fått börja förbereda för konfirmationen. Dagens topp tre saker vi gjort är: Lekar, frågor och att vi ätit mat.

Lots of love Ella och August<3

Måndag

Idag fick vi två timmar ensamtid med gud då vi inte fick snacka med någon annan. Jag tycker det var skön känsla att komma ifrån allt och alla utan bara koncentrera sig åt gud. Jag gick ut i skolgen med gittaren medans andra satt på sig sina hörlurar och nån la sig i sängen och vila. Idag titta vi även på nyckeln till frihet.

 

Av: Douglas

Besöksdagen

Idag har det varit besöksdag, då har alla föräldrar, syskon och släkt fått komma hit och se hur vi har det. Först hade vi en gudstjänst med allihopa. Sedan senare på dagen så spelade vi brännboll, föräldrarna mot konfirmanderna. Sedan hade vi tid till att umgås med de som kom och besökte oss. Efter ett tag började våra familjer att dra sig hemåt och vi fick krama om dem en sista gång. Senare på kvällen var det dags för ett nytt disney uppdrag, vi skulle cykla runt i Åhus i våra grupper för att  leta efter svar på frågor som vi fick via vår gruppchat i mobilen. Vi fick olika mycket poäng för varje fråga och vi var tvungna att akta oss för ledarna som sprang runt och smygfotade oss, eftersom att detta gav minuspoäng.

 

Av: Stina & Viktor

Midsommardagen

Vi fick en bra start på dagen med en rejäl brunch. Sen gick vi ut och hade en friluftsgudstjänst i skogen. Därefter hade vi rast då vissa valde att sticka till stranden medan andra valde att ta det lugnt på gården. Efter kvällsmaten hade vi en lek som gick ut på att man skulle lista ut vem som hade mördat en kille. Sen avslutade vi dagen med en kvällsandakt som var trevlig.

 

Av: Oscar och Kenneth

Midsommarafton

Alla var finklädda inför denna dagen. Vi dansade alla runt midsommarstången och fick lära oss nya midsommarlåtar och -danser.  Alla verkade tycka att det var roligt. Men det var väldigt varmt ute.

Sedan på kvällen cyklade vi alla ner till stranden och badade och grillade korv. Det var jättemysigt och man fick även vara uppe till tre på natten.

 

Av: Nelly och Moa