Såpfotboll

Hejhej! Idag väcktes vi av våra kära faddrar Alice & Nelly som slog med grytlock. Härlig väckning… Efter väckningen käkade vi frulle som vanligt, sedan lektioner. Tagga prov imorgon!!! På idrotten idag så vann äntligen laget ”Davids gudomliga skägg”. Vilken lycka! Efter lunch så hade vi sista workshopen, nu återstår bara massa övning inför konfirmationen som är på lördag. Vi hade även ett välgörenhetslopp idag på 400m. Dom människorna som sprang snabbast sprang 11 varv, på 15 minuter. Alla sprang jättebra, vi tjänade ihop väldigt mycket pengar till typ brunnar eller något. Sen efter kvällsmaten så var det ttt = Tid Till Tanke. Efter det var det dags för super Mario tävling där vi spelade såpfotboll. Sjukt kul verkligen! Och där vann laget ”Joels älsklingar”. Och nu har vi precis haft andakt som vanligt. Favorit momentet på dagen. <3

Nu är det dags för kramring. Puss på er trogna läsare, från Fideli & Alva